Branding moodboard

Branding & design

Mitt fokus är strategi, utveckling och design för att skapa en personlig och unik närvaro som håller i längden för dig och ditt varumärke.

Ditt liv efter vi
har arbetat ihop

DITT VARUMÄRKE, DIN WEBBPLATS OCH KAMPANJ HÄNGER IHOP OCH KÄNNS I VARJE CELL I KROPPEN.

MÄNNISKOR KÄNNER IGEN DIG OCH DITT VARUMÄRKE PÅ EN GÅNG OCH DET SYNS PÅ 1000 MILS AVSTÅND.

DU KOMMER ATT HÖRA “WOW, DET DÄR ÄR SÅ DU!” NÄR DE SER DIN NYA PROFIL, WEBBPLATS ELLER KAMPANJ.

Scrolla ner för att läsa om hur vi kan arbeta tillsammans.

På vilket sätt kan vi arbeta ihop?

Branding/strategi

Vi går grundligt genom ditt företag och varumärke och vi tar gemensamt fram en plan för hur ni ska kunna förstå och kommunicera med/till era målgrupper.

Den här tjänsten passar dig som:
Precis har startat företag eller
Inte riktigt vet VARFÖR du gör det du gör
Inte når ut till din idealkund
Inte har någon plan/guide som hela ditt företag kan följa

 

Design/grafisk formgivning

Det är mer än en snygg yta, vi ger dig alla visuella verktyg så att din målgrupp känner igen dig. Är det en grafisk profil du behöver, formgiven bok eller snygga förpackningar till dina produkter?
Vi hjälper dig ta ditt företag till nästa nivå.

Den här tjänsten passar dig som:
Vill att din grafiska profil ska matcha din verksamhet
Vill ha hållbara resultat
Vill ha en unik design som sticker ut
Vill investera i ditt företag

w

Kommunikation

När du har en branding och design som passar dig, hjälper vi dig att kommunicera det i olika kanaler och media.

Vi hjälper dig att lyfta fram det allra bästa ditt företag har att erbjuda. Vi krånglar inte till det, utan förtydligar och ger exempel.

Vi producerar allt innehåll du kan tänkas behöva, både digitalt och i tryck, och vi ger dig professionellt stöd i alla steg i processen, från idé till färdigt, korrekturläst material. På flera språk.

Content/sociala medier

Vi hjälper dig i alla aspekter av att skapa och bibehålla din närvaro på sociala medier genom paket anpassade efter din målgrupp, budget och behov.

Det här passar dig som:
Vill att dina kanaler ska ha engagerande innehåll
Vill ha ett konsekvent flöde och engagemang med dina följare utan tidsåtagandet
Själv hanterat dina sociala medier, men vill att ditt nätverk ska växa
Vill investera i ditt företag

Foto/film

Vi visualiserar er verksamhet och förtydligar det budskap ni vill förmedla på ett modernt, enkelt och kreativt sätt.

Vi erbjuder allt från företagspresentationer, eventfotografi, reklamfilm till drönarfilm och instruktionsfilmer.

Vi konceptualiserar, skriver manus, bygger rekvisita och stylar olika settings, stylar dig och dina kollegor, filmar och redigerar.

 

Webbdesign

Din webbplats fungerar som ditt företags digitala foajé, så låt oss arbeta tillsammans för att se till att det känns som hemma!

Vi bygger webbplatser med kunden i åtanke. Våra webbplatser är enkla att redigera, så du lätt kan hantera den och har kontroll att göra vad du vill med din egen webbplats.

Det här passar dig som:
Vill växa med din webbplats och webbutik
Vill satsa lite extra på SEO

Kolla in hur vi hjälpt andra kunder.

Vanliga frågor och svar

Hur lång tid tar det?

Beroende på hur mycket du vill inkludera i ditt projekt kan arbetstiden ligga mellan 4 och 16 veckor. Detta diskuterar vi vid vårt första inledande möte och jag kommer alltid att göra mitt bästa för att möta eventuella deadlines.

Vad behöver jag innan vi börjar?

Innan vårt första möte kan jag (beroende på projekt) mejla ett frågeformulär som du fyller i lugn och ro hemma angående ditt företag, be dig att skapa en inspirationstavla på Pinterest över design som du går igång på eller sammanställa ditt webbplatsinnehåll som innehåller text, fotografi och länkar för varje sida. Tiden mellan att du gör en bokning och vårt första möte är perfekt tid för att göra detta!.

Kan du specialanpassa din design för mig?

Alla skräddarsydda projekt är helt anpassade efter dig och ditt unika varumärke och kan innehålla vad du vill. Jag kommer alltid att försöka tillgodose budget och tidsplaner där det är möjligt.

Kan du designa enbart en logotyp för mig?

Eftersom jag känner passionerat att ett varumärkespaket inte är komplett med bara en logotyp, innehåller mitt minsta paket ett förslag med två logotypvarianter, en färgpalett, typsnitt och grafiska element.

Kan du hjälpa till med hela processen?

Jag ser till att varje projekt jag jobbar med slutförs från idé till lansering, vilket kan inkludera att byta webbplattformar, teknisk support, kontakter med underleverantörer, projektledning av olika slag. Det mesta går att lösa med öppen och rak kommunikation.

Har du en avbetalningsplan?

Beroende på projektets storlek brukar jag be om en deposition på 25% och därifrån delar jag gärna in betalningar i månatliga delbetalningar fram till slutet av vårt projekt.

När kan jag börja arbeta med dig?

Jag är vanligtvis bokad 1-2 månader i förväg men kontakta mig för att se hur det ser ut i kalendern!

Vad händer i slutet av ett projekt?

Jag vill inte lämna dig med ett nytt varumärke och en webbplats och ingen aning om hur man använder den. Vanligtvis brukar jag boka in en workshop i slutet av varje projekt för att gå igenom verktygen och så att du kan ställa alla frågor du har. Jag erbjuder 30 dagars teknisk support efter varje avslutat projekt.

Är det bara dig jag kommer att arbeta med?

Under åren har jag skapat mig ett litet F&R-team bestående av fantastiska utvecklare, fotografer, tryckerier, kommunikatörer och andra fantastiska designers. Jag kommer alltid att vara kontaktpunkten men det kan finnas andra som arbetar på olika delar av ditt projekt för att se till att allt levereras i tid.

Redo att börja?

Vill du prata mer om dina affärsmål, ditt varumärke, din webbplats eller sociala-mediekonto? Klicka på länken nedan för att boka en designkonsultation med mig.

F&R Creative logotyp

Följ oss!

Boka en designkonsultation

Kontakt

E-post
christine[a]festenochresten.se
Adress
Tångstavägen 25
864 32 Matfors