Branding moodboard

tjänster

Förvandla ditt företag från mäh till yeah!

Mina tjänster inom varumärkesstrategi – och design vänder sig till dig som är redo och öppen för förändring.

Du vill utvecklas och vara med att skapa en personlig och skräddarsydd närvaro som håller i längden för dig och ditt varumärke.

Du ska förälska dig i processen och känna dig inspirerad att ta nästa steg i ditt företagande.

På vilket sätt kan vi arbeta ihop?

w

Brandingstrategi - workshop

En 90 minuters workshop som hjälper dig förstå vilka steg
du ska ta för att utveckla ditt företag och varumärke.

Den här tjänsten passar dig som:
– Vill/behöver förändra och utveckla ditt företag vidare
– Behöver någon utomstående att bolla med

 

i

Brandingstrategi

Branding från grunden där vi förvandlar ditt varumärke inifrån och ut. Vi tar reda på vem du är, vad som driver dig, hur du kan göra skillnad och för vem. Sen skräddarsyr vi en hållbar plan och strategi så du når dina uppsatta mål.

Den här tjänsten passar dig som:
– Förstår värdet av att ha en plan för ditt varumärke INNAN du investerar i kreativa tjänster.
– Inte når ut med din produkt, tjänst eller varumärke
– Vill ha hållbara resultat
– Vill/behöver förändra och utveckla ditt företag vidare

Visuell identitet

Det är mer än en snygg yta, vi designar hela ditt företags varumärkesupplevelse. Vi utrustar dig med alla visuella verktyg, budskap och tonalitet. Vi producerar allt innehåll du kan tänkas behöva, digitalt, tryck och i fysisk form, och vi ger dig professionellt stöd i alla steg i processen, från idé till färdigt material.

Den här tjänsten passar dig som:
– Är ny eller befintlig kund och vill omsätta din brandingstrategi i praktiken
– Har ett sinne för detaljer
– Vill skapa den bästa kundresan
– Vill generera mervärde

 

Grafisk profil

Med en grafisk profil säkerställer vi att ditt varumärke får ett distinkt, förhöjt utseende och känsla som fångar målgruppens intresse vid första anblick. Vi designar inte ”bara” en logotyp – utan en komplett manual där alla visuella element är samlade.

Den här tjänsten passar dig som:
– Vill att din grafiska profil ska matcha din verksamhet och övriga branding
– Vill ha en unik design som sticker ut
– Vill investera i ditt företag

Webbdesign

Vi designar webbplatser som är noggrant skräddarsydda för att visa upp ditt varumärke och branding på bästa sätt. Ditt företag förtjänar ett digitalt hem som ser bra ut och som designats med användaren i åtanke.

Det här passar dig som:
– Vill växa med din webbplats
– Vill satsa lite extra på design
– Behöver hjälp med SEO och nå ut

Kolla in hur jag hjälpt andra kunder.

Vanliga frågor och svar

Hur lång tid tar det?

Det är alltid beroende på hur mycket du vill inkludera i ditt projekt. Normalt kan arbetstiden ligga mellan 4 och 16 veckor. Detta diskuterar vi vid vårt första inledande möte och jag kommer alltid att göra mitt bästa för att möta eventuella deadlines.

Vad behöver jag innan vi börjar?

Det hjälper att du har någorlunda koll på vad det är du vill ha hjälp med. Men exempelvis kan jag innan vårt första möte (beroende på projekt) mejla ett frågeformulär som du fyller i lugn och ro hemma angående ditt företag, be dig att skapa en inspirationstavla på Pinterest över design som du går igång på eller sammanställa ditt webbplatsinnehåll som innehåller text, fotografi och länkar för varje sida. Tiden mellan att du gör en bokning och vårt första möte är perfekt tid för att göra detta!

Kan du specialanpassa din design för mig?

Alla projekt är helt anpassade efter dig och skräddarsydda efter ditt varumärke och kan innehålla vad du vill. Jag kommer alltid att försöka tillgodose budget och tidsplaner där det är möjligt.

Kan du designa enbart en logotyp för mig?

För närvarande erbjuder jag inte logotypdesign som en fristående tjänst. Alla projekt börjar först med strategi så att du har en tydlig grund att bygga utifrån. Det gör vi för att säkerställa att din design stämmer överens med dina affärsmål. Om det är ditt mål att sticka ut från dina konkurrenter och skapa en känsla av tydlighet, kommer du att behöva mer än bara en logotyp för att skapa en bestående effekt.

Kan du hjälpa till med hela processen?

Jag ser till att varje projekt jag jobbar med slutförs från idé till lansering, vilket kan inkludera att byta webbplattformar, teknisk support, kontakter med underleverantörer, projektledning av olika slag. Det mesta går att lösa med öppen och rak kommunikation.

Har du en avbetalningsplan?

Branding är en stor investering och därför erbjuder jag avbetalning. Beroende på projektets storlek brukar jag dela in betalningar i månatliga delbetalningar fram till slutet av vårt projekt. Innan projektet börjat ber jag om en deposition på 25%. 

När kan jag börja arbeta med dig?

Jag är vanligtvis bokad 1-2 månader i förväg men kontakta mig för att se hur det ser ut i kalendern!

Vad händer i slutet av ett projekt?

Jag vill inte lämna dig med ett nytt varumärke och en webbplats och ingen aning om hur man använder dem. Vanligtvis brukar jag boka in en workshop i slutet av varje projekt för att gå igenom verktygen och du har möjlighet att ställa alla frågor du har. Jag erbjuder 30 dagars teknisk support efter varje avslutat projekt.

Är det bara dig jag kommer att arbeta med?

Under åren har jag skapat mig ett litet F&R-team bestående av fantastiska fotografer, tryckerier, kommunikatörer och andra fantastiska designers. Jag kommer alltid att vara kontaktpunkten men det kan finnas andra som arbetar på olika delar av ditt projekt för att se till att allt levereras i tid.

Redo att börja?

Vill du prata mer om dina affärsmål, ditt varumärke, din webbplats eller sociala-mediekonto? Klicka på länken nedan för att boka en konsultation med mig.

F&R Creative logotyp

Följ oss!

Boka en konsultation

Kontakt

E-post
christine[a]festenochresten.se
Adress
Tångstavägen 25
864 32 Matfors