Varumärken
sprungna ur
passion och intention

Tjänster

Varumärkesstrategi, design och kommunikation.

”Gjorda-för-dig-tjänster” och paketlösningar som förvandlar ditt varumärke inifrån och ut!

Varumärkes:
strategi | stil | självförtroende

På vilket sätt kan vi arbeta tillsammans?

Tänk på F&R Creative som din personliga strateg, designstudio och kreativa guide som hjälper dig framåt och vidare i utvecklingen av ditt varumärke. Ett arbete som kommer resultera i en sammanhållen, kreativ varumärkesplattform vilandes på en solid grund som kommer generera mer tid och pengar in i företaget.

Den grunden bygger vi tillsammans genom att utforska din kärna – som person, som varumärke och som företag. Vi utforskar ditt syfte, skriver din historia, och blickar in i din vision av framtiden.

Vi hjälper dig koppla ihop dina affärsmål med din varumärkesstrategi för att sedan utveckla ditt unika visuella språk, din varumärkesröst och ditt kreativa koncept. Ditt varumärke kommer inte bara se fantastiskt ut utan även säkerställa att dina kunder kommer älska det!

Kundcase Life of Lotta grafisk profil

Boka in en första (digital) träff med Christine där du berättar vad du behöver hjälp med och om F&R Creative är bästa lösningen för dig och din business.

Boka in ett första "lära-känna-samtal"

FINA ORD

Jag är otroligt nöjd men min nya grafiska profil för mitt företag Life of Lotta! Christine förstod direkt vilken känsla jag ville få fram och skapade en profil som känns väldigt mycket som jag. Tack för ett proffsigt och snyggt arbete!

Charlotte Hagberg | Life of Lotta

Våra paket och ”gjorda-för-dig-tjänster”

01. Varumärkesstrategi | 02. Design | 03. Kommunikation

01.

Varumärkesstrategi

Marielles Hudvård varumärkesstrategi

Vi hjälper dig att växa ditt varumärke från där du är idag till där du vill vara.

Vi tror starkt på att ett varumärke måste byggas utifrån din vilja, passion och ditt driv. Vi utforskar ditt varför, hur och vad och identifierar din målgrupp. Utifrån svaren levererar vi en varumärkesstrategi och guide som underlättar för dig att nå de mål som satts upp och tar dig dit du vill.

02.

Design

Helena Granby Design - visuell identitet

Härnäst designar och producerar vi en visuell helhet, vilket gör att det du vill kommunicera förstärks. Ditt varumärke ska ha en tydlig, röd tråd, så att det känns igen i olika kreativa detaljer och i helheten, och det ger ett genomtänkt och effektfullt intryck.

Det är mer än en logotyp, det här ger dig alla visuella verktyg så att din målgrupp känner igen dig.

03.

Kommunikation

Kristina Söderström webbdesign

När du har en strategi och design som passar dig, hjälper vi dig att kommunicera det i olika media och kanaler.

Vi hjälper dig att lyfta fram det allra bästa ditt företag har att erbjuda. Med många års erfarenhet av att producera allt innehåll du kan tänkas behöva, både fysiskt som digitalt, ger vi dig professionellt stöd i alla steg i processen, från idé till färdigt resultat.

Vanliga frågor och svar

01. Hur lång tid tar det?

Beroende på vilken tjänst eller hur mycket du vill addera till ditt projekt kan arbetstiden ligga mellan 1-4 månader. Detta diskuterar vi vid vårt första inledande möte och jag kommer alltid att göra mitt bästa för att möta eventuella deadlines.

02. Vad behöver jag veta innan vi börjar?

Det hjälper om du har viljan och drivet att utvecklas och arbeta med ditt varumärke. Det är min uppgift att hjälpa dig förstå dina behov och vilka problem vi ska försöka lösa. 

03. Kan du designa enbart en logotyp för mig?

För närvarande erbjuder jag inte enbart logotypdesign som en fristående tjänst. Alla projekt börjar först med strategi så att du har en tydlig grund att bygga utifrån. Det gör vi för att säkerställa att din design stämmer överens med dina affärsmål. Om det är ditt mål att sticka ut från dina konkurrenter och skapa en känsla av tydlighet, kommer du att behöva mer än bara en logotyp för att skapa en bestående effekt.

Däremot erbjuder jag dig som nytt företag ett ”Start-up-paket” som passar dig med mindre budget. Jag hjälper dig med en bra och byggbar grund som tar hand om behoven för att etablera ett varumärke för din nya verksamhet.

Fotografering för Café Västernorrland.
Omslag till Café Västernorrland av F&R Creative

Vanliga frågor och svar

04. Kan du specialanpassa din design för mig?

Vi erbjuder ”gjorda-för-dig-tjänster” som är helt anpassade efter dig och skräddarsydda efter ditt varumärke och dina behov och innehåller vad du behöver och önskar.

Våra paketlösningar baseras på var du är någonstans i din företagarresa och vår samlade erfarenhet av att ha arbetat med många olika kunder i olika stadier med olika förutsättningar.

05. Vad kostar det?

Vi erbjuder fasta paketlösningar samt ”gjorda-för-dig-tjänster” som baseras på dina önskemål och behov.

Kostnad för de mest vanliga paketen, både för dig som Start-up men även för dig som är redo att investera i ditt varumärke hittar du vid respektive tjänst.

06. Har du en avbetalningsplan?

Varumärkesarbete är en stor investering och därför erbjuder jag avbetalning. Beroende på projektets storlek brukar jag dela in betalningar fram till slutet av vårt projekt. Avbryts eller avslutas projektet i förtid tar jag betalt för nedlagd tid. 

Förskottsbetalning á 20% tas ut vid samtliga arbeten.

Redo att börja?

Vill du prata mer om dina mål, ditt varumärke eller din visuella kommunikation?
Boka in ett första lära-känna-samtal.

F&R Creative logotyp

Fråga mig vad du vill:
christine[@]festenochresten.se

© 2023 F&R Creative