Branding & design

Hej, jag heter Christine, är varumärkesstrateg och designer samt grundare av F&R Creative.

Jag bestämde mig för att starta F&R Creative 2016 för att få arbeta med det jag älskar allra mest – kläcka idéer och se idéerna komma till liv genom kreativt skapande och design.
Min passion för varumärkesarbete har tagit mitt företag längre än jag någonsin kunde ha hoppats på och utvecklats på vägen till det företag jag driver idag.

Varje dag arbetar jag med fantastiska entreprenörer och företagare för att hjälpa dem skapa och utveckla vackra varumärken som är effektiva, varaktiga och lönsamma för deras unika verksamhet. Jag kan inte tänka mig att arbeta med något annat!

Vår arbetsprocess

1. Q&A

Så fort du bokat in ett möte kommer jag skicka dig ett frågeformulär där du beskriver, så detaljerat som möjligt, ditt företag och vad du behöver hjälp med. Detta gör vi för att säkerställa att vi skapar en strategi och/eller design som är i linje med den riktning du föreställer dig att ditt företag ska ta.

2. Ett första möte

När vi möts första gången kommer vi att gå genom frågeformuläret på en kick-off antingen via Microsoft Teams eller IRL. Vi går genom vad dina behov är, dina mål och hur jag kan hjälpa dig säkerställa ett bra resultat. 
Efter vår kick-off skickar jag över mina rekommendationer tillsammans med en offert på arbetet. 

3. Research

Efter vårt första möte börjar en research-fas där vi går genom tidigare material du kan tänkas ha i form av en affärsidé, din vision/mission och vilka målgrupper du vänder dig mot. Jag läser på om företagets historia, andra varumärken, konkurrenter och företag, omvärldsbevakar samt identifierar och definierar företagets och varumärkets verkliga behov, utmaningar, styrkor och svagheter.

4. Branding/design

Det är nu jag designar ditt varumärke från grunden och presenterar en varumärkesstrategi i form av en brand book, som fungerar som styrdokument där ”reglerna” för varumärket sammanfattas i. Vid designarbete återkommer jag med korrektur, där vi i detalj går igenom det som behöver ändras, eventuella önskemål med mera så att resultatet blir som du önskar och mer därtill.

5. Godkännande

När vi närmar oss godkännande och är redo att lansera och visa upp ditt varumärke för din målgrupp får du tillgång till din brand book, grafiska manual och samtliga filer.  

6. 30 dagars support

Nu när du har en ny grafisk profil, strategi eller en ny webbplats up and running, så ser jag till att du kan hantera arbetet själv genom att erbjuda 30 dagars support efter avslutat och godkänt arbete.

Hur kan jag hjälpa dig?

Christine Granholm ägare av F&R Creative

Jag hjälper dig att attrahera dina idealkunder genom att stärka ditt varumärke med branding och design som matchar ditt företag.

Jag hjälper dig spara tid genom att hålla allt som rör ditt företag och varumärke sammanhängande.

Jag arbetar med ett utvalt antal kunder så att jag kan koncentrera mig på att ge mina kunder den uppmärksamhet de förtjänar. Jag har en stark arbetsstolthet och drivs av att ge mitt allra bästa till dig som kund, hela tiden. 

Jag arbetar som allra bäst när jag får hjälpa dig från grunden genom att kombinera det strategiska med design och formgivning.

Vill du arbeta ihop med mig så älskar jag när du har tid och engagemang att skapa ett varumärke som är meningsfullt, hållbart och som du älskar!

 

Se tidigare projekt

Café Västernorrland omslag
Formgivning av boken Brunch - Året runt
Reportage för Bröllopsmagasinet. Omslag med Carolina Gynning
F&R Creative logotyp

Följ oss!

Boka en konsultation

Kontakt

E-post
christine[a]festenochresten.se
Adress
Tångstavägen 25
864 32 Matfors